Home » Uncategorized » Bromfietsverzekering

De bromfietsverzekering in één oogopslag

Bromfietsverzekering
Voor alle soorten bromfietsen, (elektrische) scooters en snorfietsen. Met de bromfietsverzekering van Univé heeft u keuze uit meerdere dekkingen. Van WA tot all risk. Kiest u voor een cascoverzekering of een all riskverzekering dan zijn uw helm, accessoires en kleding gratis meeverzekerd. Heeft u een elektrische scooter? Dan kunt u ook uw accu meeverzekeren. En als u schade heeft, wordt dit snel en deskundig afgehandeld.

De pluspunten van een bromfietsverzekering
U bent verzekerd van een lage premie en een uitgebreide dekking. Bovendien ontvangt u voor uw bromfiets, (elektrische) scooter of snorfiets gratis een ongevallen opzittendenverzekering. U profiteert direct van 50% no-claimkorting die kan oplopen tot 75%. En uw schadevrije jaren kunt u aansluitend meenemen naar uw motor- of autoverzekering. Meer weten? Wij helpen u graag verder.